Husene er 2 eller 2½ plan og ligger fra ca. 95-105 m2. Hvert hus har egen indkørsel med et opbevarings- og redskabsskur i forlængelse heraf. Til nogle huse er der opført carport evt. med ekstra redskabsskur. Hvert hus har egen privat for og baghave.


Nr. 100 - 112 er i 2 reelle plan og ligger på ca. 95 m2. I stueplan er der entré med adgang til køkken, stue og trappen op til 1. sal. På 1. sal er der 3 værelser og badeværelse


Nr. 114 - 140 er i 2½ plan. I stueplan er der entré med adgang til køkken, værelse og badeværelse. Fra entré er der 5 trin ned i dejlig sydvendt stue samt trappe til 1. sal. På 1.sal er der soveværelse og værelse.

Nr. 144 - 156 er i 2½ plan. I stueplan er der entré med adgang til badeværelse, soveværelse og værelse. Fra entré er der få trin op til et dejligt stort åbent køkken hvorfra der er adgang til værelse. Derfra er der yderligere 6 trappetrin op til stuen med udgang til træterrasse på 1.sal.


Alle husene er med vaskemaskine og med (eller plads til) tørretumbler. Fra 1. salen er der adgang til et stort loftsrum med gode opbevaringsmuligheder. Nr. 114-156 har ligeledes ca. 30 m2 krybekælder til opbevaring, lofthøjde ca. 1.2 m.


Til foreningen hører et dejligt fælleshus der er til fri afbenyttelse for beboernes egne fester.


Fælleshuset er indrettet til 35 personer med en festsal, køkkenfaciliteter og toiletter. I festsalen er der borde, stole og musikanlæg. Beliggenheden og udsigten er sublim og allerhøjest i "Gug Alper". 


Vi har også en legeplads til børnene, som i 2024 er nyinstalleret.